Vajza Katër Vjeçe H Umb Jetën Teksa Hante Bukë/ Në Gojë Iu Gjetën Copa …., Rr Ëqeth Nëna E Saj: Nuk Do Ia Fal Asnjëherë Vetes!

Lajme nga Bota

Një vajzë katër vjeçare ka hu mbur jetën pasi është mby tur duke ngrënë mish pule. Rebecca Rayane da Silva Pereira ishte duke ngrënë drekë, pulë me oriz dhe fasule në shtëpinë e saj në Sao Paulo, Brazil. Por ajo papritur filloi të për plaste duart në tavolinë, më pas bëri me shenja drejt fytit. Nëna e kuptoi se ajo kishte gëlltitur diçka.


Ajo u dërgua me ur gjencë në sp ital, por fatk eq ësisht vd iq para se të mbërrinte në Vector West UPA. Burri ka thënë:

Në atë kohë, gruaja ime u përpoq ta nxirrte jashtë, por ajo nuk mundi ta bëjë këtë dhe thirri fqinjin. Ata morën makinën dhe shkuan në UPA.”
Ai tha se Rebecca kishte lindur 22 javë para kohe dhe ishte diagno stikuar me atr esi ezofageale, një keqfo rmim i organit.


Nëna e saj tha:

“Në varësi të u shqimit, ajo merrte një lëng së bashku dhe kur mb yste, ajo e pinte. Por hëngri shumë atë ditë dhe unë e h umba nuk do ia fal kurrë vetes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *