VAJZA E SHKURTE FEJZËS BESIANA: “KANAGJEGJIN E KAM BA PËR QEF TË MAMIT E DASMËN…” (VIDEO)

Lajme nga Bota


VAJZA E SHKURTE FEJZËS BESIANA: “KANAGJEGJIN E KAM BA PËR QEF TË MAMIT E DASMËN…” (VIDEO). Besiana Behluli tregon më shumë rreth jetës private në një intervistë për OnAir Ajo ka zbuluar më shumë rreth planeve të saj drejt muzikës.

E gjithashtu ajo ka treguar më shumë për jetën e saj për martesën e planet për të ardhmën. A ka bërë ajo kanagjegj dhe si ishte si ndjenjë për këngëtarën?/OnAir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *