Urime Kosovë! Lajm i mirë vjen nga Zvicra për shqiptarët

Lajme nga Bota

Nga 28 sht atori, të hënën që vjen,m Kosova largohet nga lista e k arantinës në Zvicër . Zyra Federale e Shëndetit Publik (BAG) sapo ka akt ualizuar listën e vendeve me rr ezík për k oronavirusin. Britania e Madhe, Portugalia dhe Belgjika janë përfshirë në këtë listë ndërsa Kosova është hequr .


Me riaktualizimin e fundit, karantina është e d etyrueshme për 59 shtete, regjione dhe bashkësi të shteteve. Më 11 shtator ishin 51 shtete dhe regjione të kësaj kategorie. Lista e re do të hyjë në fuqi të hënën, 28 sht ator, siç është njoftuar nga BAG. Kushdo që hyn nga një prej vendeve të rr ezíkut duhet të jetë në k arantinë për dhjetë ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *