U Shuan Në Mes Të Rrugës Fier- Vlorë, Familja Vendos Memorialin Në Kujtim Të Tyre/ Rrëqethin Me Fjalët Për Ta….

Lajme nga Bota


Familjarë dhe të afërm të familjes Gushi, që humbën jetën tragj ikisht në një ak sident fatal në autostradën Fier-Vlorë, kanë ndërtuar një memorial në kujtim të tyre.

Përmes epitafit kushtuar familjes Gushi, familjarët kanë dhënë mesazhin sensibilizues drejtuar drejtuesve të automjeteve për të respektuar sinjalistikën rrugore duke respektuar normat e shpejtësisë.

Pranë memorialit të afërmit kanë vendosur lule, foto të viktimave dhe dy arusha prej pelushi, për dy vajzat që u shuan në moshë shumë të vogël.

Eduard, Silvana Gushi dhe dy vajzat e tyre të mitura Anastasia dhe Eva dolën për herë të fundit nga shtëpia e tyre në fshatin Dukas në Patos.

Familja fatkeqe sapo kishte ardhur nga Greqia për të kaluar pushimet në Shqipëri. Rrugës për te gjyshërit e tyre në Vlorë, pësuan edhe ak sidentin. Automjeti i tyre u go dit me forcë shumë të madhe nga pas nga një mjet audi me motor të madh dhe që drejtohej nga një 22 vjeçar problematik në timon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *