U shua në lule të moshës në Gjermani, ta prekin shpirtin familjarët e mjekes shqiptare: O e mira qofsh në xhenet

Lajme nga Bota


Një lajm i trishtë erdhi dje për bluzat e bardha, ku u njoftua se është n darë nga jeta në një moshë shumë të re një mjeke shqiptare, e cila jetonte në Gjermani.


Humb jetën dr. Eni Doko në Gjermani, pas një ak – Syri | Lajmi i fundit
Eni Doko, mjeke specialiste në Gjermani ndërroi papritur jetë duke lënë pas shumë dhimbje për miqtë dhe familjarët e saj. Miq dhe të njohur të mjekes së njohur shqiptare, shprehen se e reja ka humbur jetën aksid entalisht, por nuk kanë dhënë detaje për shkaqet e vd ekjes së saj.

Eni Doko mbaroi studimet në Universitetin e Mjekësisë Tiranë. Në vitin 2016, ajo nisi punë në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza’ dhe më pas u transferua në Gjermani.

Disa nga dedikimet:

“Nje humbje e madhe te dashur miq , largohet nga kjo jete aksid entalisht vajza e dajes , motra jone Eni Doko, shpirti jot u preht ne parajse engjelli jone, ti do te rrosh perhere ne zemrat tona, Lamtumire”

“Akoma nuk me besohet !

Ne fakt zoti nuk gabon ne perzgjedhjen e tij ! E ku kishte me bukur se buzeqeshja dhe miresija qe ti rrezatoje . Nuk mund ta imagjinoj Danielen , nenen dhe babin pa ty ne krahe . Qofsh e Xh ehnetit e mira Eni ! Sot nje engjell i’u shtua parajses …shume dhimbje ! ZOT jepi kuraje familjes nuk e meritoje En .”

“Me hidhërim të thellë ndajmë lajmin e largimit nga jeta të shoqes, mikes, koleges së dashur, mjekes shqiptare në Gjermani Eni Doko! Bashkohemi me dhimbjen e familjes dhe të gjithë atyre që vuajnë këtë hum bje tra gjike”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *