U Shua Në Lule Të Moshës, Ky Është Kuzhinieri Shqiptar Që Dha Shpirt Në Mes Të Rrugës/ E Zeza Nënë O Bir….

Lajme nga Bota


Shoqata e Gastronomëve të Kosovës njofton se pas një a ks identi të rëndë ka humbur jeten gastronomi Agron Uka.

“Agroni ka qenë një gastronom i suksesshëm, energjik dhe i devotshëm, duke i dhënë shije të veçantë dhe vlerë Ferizajit”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e tyre.

Njoftimi i plotë i Shoqatës së Gastronomëve të Kosovës: Pas një a ksi denti të rëndë, ndërroi jetë Agron Uka.
Shoqata e Gastronomëve të Kosovës në emër të anëtarëve të saj, shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Uka dhe për të afërmit e saj, me rastin e humbjes së më të dashurit të tyre.

Agroni ka qenë një gastronom i suksesshëm, energjik dhe i devotshëm, duke i dhënë shije të veçantë dhe vlerë Ferizajit. Prehu në paqe Agron, të qoftë dheu i lehtë e i përjetshëm kujtimi për ty!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *