U Prehsh I Qetë Engjëll! Ky Është 4 Vjeçari Shqiptar Që E Mori Para Makina Dhe Shpirt

Lajme nga Bota


Një 4 vjeçar është go di tur për v de kje nga një makinë në fshatin Carrallukë të Malishevës. Lidhur me rastin në fjalë detaje kanë dhënë nga po lic ia e Kosovës.


“Ju informoj se rreth ores 13:30 jemi informuar se ne fshatin Carralluke ne rrugen rajonale ka ndodhur nje aks ídent trafiku kembesori (femije -rreth 4 vjeqar) eshte derguar ne QKMF-Malishevë dhe sipas mjekut kujdestar femiu eshte pa sh enja jete.

I d yshuari eshte identifikuar dhe shoqeruar prane S.P. Malishevë, Njesitet patrulluese jane ne vendin e n gjajres. NJRKRR DRP Gjakove eshte njoftuar lidhur me ak síde ntin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *