U përpoq dy vite e gjysmë të mbetej shtatzënë, pasi mbeti mjekët i thonë lajmin e keq/ 32-vjeçarja vendos ta abort ojë vajzën

Lajme nga Bota

Për dy vite e gjsmë një grua nga Amerika është përpjekur të mbetet shtatzënë dhe kur dita e lumtur erdhi kjo lumturi nuk zgjati shumë.

Mjekët i thanë se foshnja që ajo kishte në bark, e cila ishte vajzë kishte një sëmundje të keqe. Ajo i kishte gjetur edhe emrin do e quante Ameli.

Çifti Jade Dodson, 32 vjeç dhe burri Mark, 31 vjeç pasi mjekët u dhanë lajmin e keq vendosën që mos ta mbanin foshnjen që do e quanin Ameli.


Gruaja e saj ka thënë:

Ishte një vendim i vështirë me të cilin duhet të përballeshim.

Vajza e saj do të luante nga spina bifida, e cila është një sëmundje shumë e keqe, pasi shtyllat kurrizire nuk formohet si duhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *