U nevojitet vetëm e verdha e vezës për të shp ëtuar një herë e mirë nga ky p roblem : Më së shumti mosha mbi 50 vjec v uan nga

Lajme nga Bota


Dhim bja në gjunjë mund të ndodhë për shkak të artritit, dëmtimit ose strukturës së do bët të esh trave. Provoni këto mj ekime të natyrshme:


• E verdhë veze dhe kripë. Përzieni nje lugë çaji kripë dhe një të verdhë veze të freskët dhe lyeni sipërfaqen e pr ekur. Pas kësaj, mbuloni atë me qese plastike që përdoret për kuzhinë, dhe mbi të lidhni një fashë elastike. Ndryshoni pastën çdo 2 orë, të paktën 5 herë në ditë.

Në vezë ka vaj, i cili kalon nëpër lëkurë, duke t ransportuar metale në z onën e pr ekur. Magnezi që gjendet në kripë zvogëlon lëngun në inde dhe në këtë mënyrë zvogëlon ënjtjen, duke lehtësuar muskujt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *