U Nda Nga Mimoza Shkodra Dhe U Lidh Menjëher Por Sot Morëm Lajmin E Hi Dhur Nga Seldi..

Lajme nga Bota


Këngëtarja Mimoza Shkodra ka qenë tejet e komentuar në media rozë këtë vit. Mimoza, ka kaluar një periudhë të v ështirë në jetën e saj, pasi që i dha fund fejesës me këngëtarin Seldi.Ajo është aktive në rrjete sociale ku ndan po stime të shumta.

Pas nda rjes nga Seldi, ajo pa uzoj nuk sjelli ndonjë pr ojekt muzikor. Por tani Mimoza, ka p ublikuar këngën e saj me të re ‘Mu ma le fajin’, si dhe po shihet se po merr pjesë në xhirime për vitin e ri.

Ajo çka mund të shohim është se ajo po duket shumë e lumtur. Së fundi, ajo ka p ublikuar një imazh të ri, ku duket shumë se ksi teksa po pozonte para kamerës. Veshur me fustanin e shkurtë ngjyrë të zi, kombinuar me këpucët e thjeshta, Mimoza dukej goxha mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *