U m ori je tën dy motrave shqiptare dhe u tha se ka shitur fëmijët e tij në Greqi/ Raportohet se Përparim Ademi ka tentuar t’i japë fund jetës

Lajme nga Bota

59-vjeçari Përparim Ademi, i arre stuar për v ra sjen që tron diti kryeqytetin paraditen e 31 dhjetorit 2020 në zonën e Astirit, ka ten tuar t’i japë fund j etës në qe linë e par abur gimit.

Ngjarja ka ndodhur një ditë më parë. Ka qenë ndërhyrja e menjëhershme e gardianëve dhe e mjekëve të bur gut që ka mbajtur në jetë 59-vjeçarin.


Gjy k ata ka dhënë për të masën e arre stit me bu rg për Përparim Ademin, i akuz uar për vr a sjen e bashkëjetueses së tij Zhaneta Metani dhe motrën e saj, Kristina Bardhi, duke përgja kur Vitin e Ri. Ai u arr estua nga policia disa orë më pas pranë shkollës “Vasil Shanto”.

Ngjarja e rëndë ndodhi për shkaqe xhelozie, pasi Zhaneta Metani i kishte kërkuar ndarjen Përparim Ademit. Raporte ai ka pasur edhe motrën e saj, Kristina Bardhi. Përparim Ademi ka një martesë të ligjshme me Vjollca Ademin e cila një ditë më parë pohoi se e dinte për tra dhtinë e burrit si dhe mbante raporte shoqërore me motrat Metani për të mos prishur martësen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *