U kthye përmbys makina dhe u bë copa copa/ Vajza 5 vjeçe u shpëton jetën tre motrave, nëna dha shpirt në vend

Lajme nga Bota

Një vajzë e vogël ka shpëtuar 3 motrat e saj nga një ak sid ent fa t al në një zonë rurale të Queenslandit, Australi.


5-vjeçarja gjendej në sediljen e pasagjerit ndërkohë që e ëma, Lacey Bradford i jepte makinës. 3 motrat e saj gjendeshin në sediljen e pasme të makinës në kohën kur automjeti u për mb ys duke lënë të v de ku r në vend nënën e tyre. Megjithëse dëshmoi vd ek je s e mamasë së saj, vogëlushja trime doli nga makina duke tërhequr jashtë 3 motrat e saj, një 4-vjeçare dhe dy binjaket 2 vjeç.

Ajo jo vetëm i nxori ato jashtë makine duke i zb ërth yer rripin e sigurimit por filloi të lajmë ronte për ndi hmë. P ërp las ja ndodhi në mëngjesin e së premtes, së datës 3 shkurt, kur mamaja po i çonte vajzat në shkollë dhe kishte vendosur të merrte një rrugë të shkurtër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *