U BË NËNË PËR HERË TË DYTË, ELITA ANKOHET SE FËMIJËT…

Lajme nga Bota

Elita Rudi është bërë nënë për herë të dytë duke sjellur në jetë vajzën Botën pas djalit të madh Zërit.


E në një pyetje që i bënë përcjellësit se a po e lënë pa gjumë fëmijët përgjigja e saj ishte sigurisht po.

‘Po valla, edhe Zëri ende zgjohet natën leje mo Bota’ dhe një emotikon duket qeshur.

Përkundër kësaj Elita nuk e lë vetëm mbrapa , pasi në secilën foto që sjell duket e kuruar deri në detaje./Infokosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *