Turi i bën dedikim Orindës për përvjetorin e martesës, por vëmendjen e merr Atara

Lajme nga Bota


Sot bëhen 4 vite nga dasma e Turit dhe Orindës. Ky përvjetor e gjeti çiftin me një vajzë, e cila erdhi në jetë pak ditë më parë duke ia ndryshuar jetën.

Me rastin e përvjetorit të martesës, Turi e ka uruar Orindën me një foto ku shfaqet krah Atarës ndërsa partneren e ka vizatuar.

“Gëzuar përvjetorin e katërt të martesës. Çdo ditë zbukurohesh! 27/07/2017”, shkruan Turi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *