Tuna vjen me imazhet më të ëmbla me djalin

Lajme nga Bota


Tuna publikon fotografi të reja të djalit.

Altuna Sejdiu vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale prej se u bë nënë për herë të dytë.

Këngëtarja i befasoi të gjithë në muajin maj kur i lindi djali me emrin Zen, meqenëse paraprakisht nuk kishte njoftuar se ishte në pritje të bukur.


Pasi njoftoi se është bërë nënë, Tuna vazhdoi të sjellë imazhe nga periudha e shtatzënisë deri te lindja e foshnjës dhe pas kohë pas kohe ka publikuar fotografi të tij.

Një tjetër imazh në të cilin shfaqet bashkë me Zenin, ajo e ka shpërndarë në Instagram.

Ndryshe, këngëtarja dhe Patris Berisha janë prindër edhe të një djali katërvjeçar me emrin Tian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *