Tuna ia ndërroi mbiemrin, ky është reagimi i Patrisit kur e pa

Lajme nga Bota


Tuna ia ndërroi mbiemrin, ky është reagimi i Patrisit kur e pa. Ditëve të fundit është përfolur mjaftë çifti Patris e Tuna.

E gjithë kjo erdhi pasi Tuna ia ndërroj mbiemrin djalit duke e kthyer në mbiemrin e saj, shkruan Kosovarja.


Pas këtij gjesti ishin reagimet e shumta të familjes Berisha, ku sot me mëngjes ishte Patrisi ai i cili ndau një video duke dhënë përqafime e puthje me djalin.

Mbishkrimi i kësaj video ishte: Tian Patris Berisha.

Vallë mos ishte ky një ‘diss’ nga ai për Tunën pasi atij gjesti që bëri? Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *