Trishtim i madh! Pas nënës humb jetën edhe djali i madh, pesë fëmijët e tjerë vazhdojnë lu ftojnë për jetën, ja cili ishte shkaku

Lajme nga Bota

Trishtim i madh! Pas nënës humb jetën edhe djali i madh, pesë fëmijët e tjerë vazhdojnë lu ftojnë për jetën, ja cili ishte shkaku

Një ngjarje shumë e rëndë ka ndodhur pasditen e djeshme në Gjermani. Në rrethin Cloppenburg një makinë u për plas pas një peme.Makina drejtohej nga një grua, e cila kishte edhe 6 fëmijët e saj me vete. Raportohet se ajo dha shpirt në vend, kurse së fundmi është raportuar se ka ndërruar jetë edhe djali i saj 11 vjeç.


Kurse 5 fëmijët e tjerë janë në gjendje të rëndë për jetën. Djemtë e saj që janë në gjendje të rëndë janë të moshës 2, 8, 10 vjeç po ashtu edhe dy vajzat e saj.

Opera cionet e shpë timit zgjatën mbi tre orë. Po ashtu janë zbuluar edhe shkaqet pse ka ndodhur aksi denti, e ditur bëhet se në makinë kishte më shumë persona se lejohet dhe se nëna nuk kishte vendosur rripin e sigurimit, nëse do e kishte bërë këtë do ishte gjallë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *