Tragj’edia në Tetovë, publikohet Videoja rrëq ethëse/ Disa acientë dalin nga dritaret, të tjerët mbetën brenda!

Lajme nga Bota

Një video rrëqethëse është sh përndarë në rrjete sociale nga tragjedia e ndodhur në Spitalin C0VlD në Tetovë ku humbën jetën 14 persona.

Ngjarja u regjistrua mbrëmjen e së mërkurës, rreth orës 21:00, e gjithçka ‘u shkrυmbua’ vetëm brenda pak minutash!


Ky incident dуshohet të jetë shkaktuar nga sh përthimi i b0mbolës së oksigjenit dhe siç edhe mund të shihet nga regjistrimi i kamerave të sigurisë diçka sh përthen në momentin kur pacientët përpiqen të evakuohen.

Të tjerë persona që ishin jashtë ambjenteve të spitalit shihen teksa ndihmojnë pacientët të dalin jashtë, ndërsa i tërheqin për krahu për të dalë nga dritarja, si e vetmja mundësi sh pëtimi.

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, thotë se nuk ka indikacione që zjarri mund të jetë n dezur qëllimshëm, por për ta zbardhur të vërtetën përveç a utoriteteve vendore, ekz aminime do të kryejnë edhe ekspert ndërkombëtar.

He timet vazhdojnë ndërsa autopsia e 14 persona që kanë ndërruar jetë ende nuk ka përfunduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.