Tràgjedi E Madhe! Dy Vëllezërit Shqiptarë Ndërrojnë Brenda 20 Orëve, Ky Është Shkaku

Lajme nga Bota


Tragjedi e madhe! Dy vëllezërit shqiptarë ndërrojnë brenda 20 orëve, ky është shkaku

Familja Reçani nga Suhareka është në zi shkaku vdek jeve të njëpasnjëshme të dy vëllezërve kryefamiljarë.

Musliu që vdiq i pari dhe Imeri që nuk i mbijetoi dhimbjes, u va rrosën ditën e shtunë.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Drin Demiri. Ata ndërruan jetë për shkaqe natyrore bëhet e ditur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *