Tra gjedi! Makina u kthye përmbys, humbin jetën të dy prindërit dhe vajza 12 vjeçe, dy fëmijët e tjerë janë në gjendje të rëndë

Lajme nga Bota


Një ngjarje tr agjike ka ndodhur në Itali, pasi një familje e përbërë prej pesë personash është përfshirë në një a sident të rëndë.


Nëna, babai dhe vajza vd iqën, ndërsa dy fëmijë të tjerë (një djalë me 16 dhe një vajzë me 10) janë shtruar në spital në kushte shumë të rënda. Ata po udhëtonin në bordin e një Honda Jazz që u përpl as me dy makina të tjera.

Maria Fernanda Macas Miranda, gruaja që vd iq në aks identin automobilistik ishte 39 vjeç, burri i saj Benjamín Rolando Cevallos Franco 41 dhe vajza 12. Djali tjetër 16-vjeçar është në ko ma dhe u dërgua në Poliklinikë si babai i tij , ndërsa vajza 10-vjeçare, gjithashtu ser ioze, u transportua në spitalin e Papa Gjon XXIII në Bergamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.