Tra gjedi! Kunati i m err jetën 33-vjeçares shqiptare në Gjermani, u fut në shtëpi dhe…

Lajme nga Bota


Një ngjarje e rëndë me pas ojë vd ekjen e një shqiptareje nga Kosova ka ndodhur në Gjermani.


Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës, në Löhne, Një burrë i divo rcuar 48-vjeçar shkoi në ish-banesën e familjes së tij dhe papritmas hapi zj arr në drejtim të anëtarëve të familjes të pranishëm në një mbledhje familjare.

Kunata 33-vjeçare e të dys huarit u që llua për vd ekje dhe vëllai i tij 38-vjeçar u pl agos rëndë. Autori i dyshuar u arr estua, shkruajnë mediat gjermane. Nuk dihen ende shkaqet e ngjarjes, ndersa po he tohet nga autoritetet vendase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *