Tra gjedi e madhe ndodh/ SpitaIi përfshihet nga fla kët, raportohet se 10 foshnja të porsaIindura kanë humbur jetën

Lajme nga Bota


Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Indi ku kanë humbur jetën 10 foshnje të porsalindura.

Bëhet me dije se ka rënë z j arr në spitalin e Qarkut Bhandara, ku dhjetë fëmijë të porsalindur kanë humbur jetën, ndërsa shtatë të tjerë janë shpëtuar. Zj arri ka rënë rreth orës 02:00 natën e djeshme dhe nuk dihet ende se çfarë ka shkaktuar zja rr in.

Mediat e huaja shkruajnë se përpjekjet për të shpëtuar fëmijët që ndodheshin në njësinë e kujdesit për të porsalindurit u pengua nga sh për thimet e vazhdueshme brenda repartit. Një infermiere në detyrë tha se ajo lajmëroi autor itetet pasi pa tymin që dilte nga reparti i bebeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *