Tr agjedi: Vd esin dy vëllëzërit nga Kosova njëri 13 e tjetri 17 vjeçar, g oditen nga treni në Gjermani

Lajme nga Bota


Dy vëllezër nga Komuna e Deçanit, banorë të Gjermanisë kanë vd ekur mëngjesin e ditës së sotme pasi janë g oditur nga treni, njoftojnë mediat gjermane. Sipas njoftimit të mediave gjermane, njëri nga vëllezërit është 13 vjeçar ndërsa tjetri 17 vjeçar, derisa, se të dy vinë nga Komuna e Deçanit kanë k onfirmuar familjarët për Gazetën Express.

Sipas inf ormacioneve të para, të dy të rinjtë po tentonin që të kapnin trenin i cili ishte në stacion, për këtë arsye të dy kishin vrapuar drejt shinave. Ata u goditën nga një tren që po vinte drejt Mynihut dhe l ëndimet e marra ishin f atale pas g oditjes.Drejtuesi i trenit donte të fillonte një frenim em ergjence, por ishte tepër vonë, tha zëdhënësi i policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *