Toka u hap më dysh dhe uji i detit mori para çdo/ Ja çfarë ka mbetur në ishullin grek, i cili ishte epiqendra e tërmetit 7 ballë: Ka edhe jetë të humbura

Lajme nga Bota

Fotot më poshtë janë nga ishulli grek Samos , ku siç duket deti ka dalë në tokë.

Ndërtesa të shka tërruara e të përm byt ura shihen ngado, ndërsa në zonë pati edhe cunami. Momentalisht aty raportohet për 6 të p lag osur.

Tërm eti i fu qishëm i ditës së sotme me magnitudë 7 la pasoja të tme rrshme dhe në Turqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *