Teuta Krasniqi emocionon me shkrimin për prindërit: Tash edhe më shumë mall

Lajme nga Bota

Teuta emocionon me shkrimin për prindërit.

Përmes rrjeteve sociale, babai i aktores Teuta Krasniqi, Prof. Milazim Krasniqi njoftoi që është shtruar në spital bashkë me bashkëshorten, zonjën Edibe.


Pas disa ditëve të trajtimit në banesë për COVID-19, me rekomandim të ekipit mjekësor, prindërit e aktores po marrin specializim të mëtejmë në spital.

Në lidhje me zhvillimin, Teuta ka emocionuar përmes një postimi.

Në Facebook, ajo ka ndarë një fotografi nga karantina e vitit të kaluar kur Tara dhe Kaia komunikonin me gjyshërit përmes videolidhjes.

“Para një viti me mall, tash edhe me më shumë mall…” – është shprehur Teuta, hape pamjen më ppshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *