Teuta Krasniqi e pranon: Nuk e di tabelën e shumëzimit

Lajme nga Bota

Teuta Krasniqi e pranon: Nuk e di tabelën e shumëzimit

Problemet me matematiken.

Aktorja Teuta Krasniqi ka dhënë disa përgjigje interesante në emisionin Express Rozë. Ajo ka thënë se nuk e di tabelën e shumëzimit.


Ajo nuk ka ditur përgjigje të saktë në disa pyetje, si për çmimin në trafikun urban në Prishtinë, pastaj sa ve bën pula.

“Shans nuk ka! Unë e them shumë shpesh dhe e them me krenari që nuk e di tabelën e shumëzimit”, ka thënë Teuta kur është pyetur nga gazetarja se a e dinë tabelën e shumëzimit me numrin 7, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *