Teuta Krasniqi bënë ndryshimin e madh në pamje

Lajme nga Bota

Aktorja Teuta Krasniqi, me një karrierë të gjatë në fushën e aktrimit dhe televizionit, ka kohë që nuk po duket gjëkundi.

Dikur një nga figurat absolutisht më të njohura e të përfolura, në këtë periudhë Teuta sikur po heshtë pak, shkruan “Kosovarja”.


Se përse kjo dëshirë për tu ekspozuar, e di vetëm aktorja e shumë roleve në teatër, film e televizion.

Ndërkohë, po duket bukur dhe freskët. Në një foto të fundit, vërehet ndryshimi i saj në pamjen e jashtme, që i shkoj mjaftë shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *