Teta Gjyli ‘nuk i respekton’ masat anti-COVID, shkon në dasmë

Lajme nga Bota

Teta Gjyli ‘nuk i respekton’ masat anti-COVID, shkon në dasmë

Teta Gjyli ‘nuk i respekton’ masat anti-COVID.

‘Stupcat’ sollën skeçin e radhës.

Grupi i njohur humoristik kanë publikuar skeçin e radhës, me tetën Gjyli, shkruan lajmi.net.

Në këtë skeç bëhet fjalë për mosrespektimin e masave, nga vetë teta Gjyli dhe ‘përleshja’ e saj me një inspektor pasi ai dëgjon zhurmë dhe muzikë nga një lokal.

Shkak i mos dënimit bëhet shiriti i kuq që vihet në krah si ide e tetës Gjyli, ku e bën inspektorin të kërkojë falje dhe të largohet, hape pamjen më poshtë dhe shikoje tê plotê.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *