Tërmeti nxjerr në rrugë pushuesit ne vendin tone (Video)

Lajme nga Bota

Tërmeti nxjerr në rrugë pushuesit ne vendin tone

Disa nga qytetarët e Lezhës pas tërmetit te mbremjes se sotme kanë dal jashtë, duke qendruar në rrugë pasi i druhen lëkundjeve të tjera, ndonse më së shumti lëkundet janë ndjerë në Shë ngjin, Ishull Le zhë, etj.


Pikërisht nga këto zona raportohet se disa nga pushuesit e shumtë që ndodhen aty, te shqetesuar kanë braktisur momentalisht strukturat turistike.

Sipas Instituti i Gje oshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit, tërmeti ka qenë me magnitutë 4.1 shkallë i shkallës rihter dhe është ndjerë shumë nga qytetarët në Lezhë, hape pamjen më poshtê dhe shikoje tê plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *