Temperaturat shkojnë në -1 dhe bora mbulon rrugët në mes të pranverës, vjen paralajmërimi i papritur

Lajme nga Bota


Temperaturat shkojnë në -1 dhe bora mbulon rrugët në mes të pranverës, vjen paralajmërimi i papritur


Erërat e Arktikut go dit ën Britaninë brenda natës dhe të gjithë u zgjuan në mëngjes duke parë dëborën nga dritaret. Gjithashtu edhe temperaturat janë ulur shumë.

Moti i f tohtë vjen vetëm 24 orë pasi Britanikët mbushën plazhet dhe parqet në të gjithë vendin për t’u ngrohur në temperatura të ngrohta 18 gradë celcius.

Të hënën në mëngjes temperaturat ishin shumë më të ultë ndërsa erërat e f tohta veriore lëviznin mbi vend me zhivën në -1C, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *