Tea ndahet nga Andi/ Ja c’ thotë ai në rrjetet sociale

Lajme nga Bota

Prej ditësh, Andi nuk është pjesë në studion e emisionit “Pëprputhen” dhe padyshim si një ndër konkurrentët më me shumë zë mungesa e tij nuk mund të kalohet lehtë.


Të gjithë ishin informuar se Andi po mungon për shkak të një problemi hëndetësorë, por dje drejtuesja e emisionit bëri të ditur se kjo nuk është arsyeja e vetme e mos prezencës së tij në puntatat e fundit.

Prej ditësh, Andi nuk është pjesë në studion e emisionit “Pëprputhen” dhe padyshim si një ndër konkurrentët më me shumë zë mungesa e tij nuk mund të kalohet lehtë.

Të gjithë ishin informuar se Andi po mungon për shkak të një problemi hëndetësorë, por dje drejtuesja e emisionit bëri të ditur se kjo nuk është arsyeja e vetme e mos prezencës së tij në puntatat e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *