Tea flet për historinë me Beartin dhe Andin: “Produksioni ka qenë në dijeni”

Lajme nga Bota


Pas zhu rmës që historia e “Përp uthen” mes Andit, Teas dhe Beartit, ka bërë ditët e fundit, më në fund ma ardhur reagimi i vetë pr otagonistes së trekëndëshit më të përfolur të m omentit.


Në videon 10 minutëshe po stuar në Yo utube pas mesnate, Tea ka treguar të vërtetën e saj. Teksa i kërkon falje disa herë ndj ekësve besnikë të saj dhe Andit, pr otagonistja e “Përp uthen” rr ëfen se romanca e saj me Beartin ka nisur që në takimin e parë që kanë pasur së bashku në emision.

Pas largimit të Beartit nga formati, Tea tregon se ata kanë ruajtur kontaktet dhe kjo e fundit ka vizituar Kosovën për të qenë pranë tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *