Te veshura me dallam, Safete dhe Sahide Mustafa mahnisin me këtë pamje

Lajme nga Bota

Motrat Mustafa janë ndër këngëtaret më të dalluara në skenën muzikore.


Si në muzikë ashtu edhe në jetën private, ato janë shembull i femrave të përkryera.

Pasi që qëndrojnë gjithmonë aktive me momente të ndryshme, nuk mungojnë asnjëherë edhe në lajme.

Këtë herë, me një veshje unike tradcionale ato duken princesha.

Si gjithmonë, nuk mungon grimi profesional që kanë në fytyrë dy këngëtaret e njohura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *