Të veshura elegante motrat Mustafa kanë një urim special për këtë fundvit

Lajme nga Bota


Edhe motrat Mustafa kanë shprehë urimin dhe dëshirën për vitin e ardhshëm.


“Çdo fund është një fillim i ri!
Ky vit nuk na shkoi ashtu siç e menduam por me shpresë dhe deshirën për vitin e ri urojmë që të jetë një vit sa më i mbarë , me shëndet dhe lumturi për të gjith ju!❤️🙏”, kështu kanë shkruar Sahidja e Safetja në imazhin e fundvitit.

Por vëmendje padyshim që mori edhe paraqitja e tyre. Të veshura elegante me komplete serioze dy motrat e njohur u duken zonja të rënda.

Ndryshe, të dyja janë të martuara e të bekuara me familje të mrekullueshme./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *