Të shkon në sh pirt/ Byrek i pjekur me arra dhe qumësht, fiks si nga dora e gjyshes

Lajme nga Bota

Byreku është një nga r ecetat më të dashura për shqiptarët. Prezente në shtëpitë tona për breza me radhë, byreku ka një larmishmëri në përgatitjen e tij. Çdo krahinë e Shqipërisë ka mënyrat e përgatitjes që e karakterizon këtë gatim kaq të d ashur.


Nga p etaniku me fasule e deri tek recetat më të lehta të byrekut me qumësht, të gjithë i kemi provuar dhe jemi rritur me a romën e tyre. Sot AgroWeb.org sjell për ju një r ecetë vërtetë të veçantë dhe plot shije të mirë. Byreku i kripur me qumësht dhe arra, është një delikatesë e cila ia vlen të p rovohet. I butë nga kombinimi i qumështit, dhe me mbushjen krokante të arrave, ky byrek është një r ecetë që nuk duhet h umbur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *