Të Qoftë Dheu I Lehtë O Engjëll I Vogël, Ky Djalë 7 Muajsh Ndërroi Jetë Prej Një Gabimi Që Bëjnë Shumica E Prindërve

Lajme nga Bota

Jeta e një çifti ndryshon shumë pasi në jetë vjen një fëmijë. Kujdesi për një fëmijë të porsalindur është i madh kuptohet.


Kjo foshnjë vd.iq për shkak të një gabimi që shumë prindër bëjnë

Një çift nga Belgjika a kuzohen si e kanë ma rr je tën djalit të tyre vetëm 7 muajsh. Ky çift mendoi se foshnja e tyre ishte intolerante ndaj laktozës dhe glutenit. Ndaj ata vendosën që ta ushqenin atë me qumësht misri, oriz dhe pak tërshërë.

Të gjitha këto ata i bënë pa u konslutuar më parë me një mjek. Foshnja humbi jetën disa muaj pasi prindërit e tij nisën ta ushqenin në këtë mënyrë.

Ai humbi jetën nga keq ushqyerja si thanë mjekët. Një aut op si zbuloi se i vogli ishte dehidrtuar shumë dhe në zorrët e tij nuk u gjet asnjë ushqim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *