TË MIRËT E TË MIRËVE/ JA PSE NJERËZIT QË KANË LINDUR NË TETOR JANË TË VEÇANTË: ARSYEJA E TRETË DO T’JUA KËNAQË ZEMRËN

Lajme nga Bota

Çdo muaj është absolutisht ndryshe në mënyrën e vet dhe sjell me vete ngjarje, ndodhi dhe histori të ndryshme. Dhe, personat e lindur muaj pas muaji dallojnë në karakter, personalitet dhe në mënyrën se si zhvillohen përgjatë jetës. Të lindurit e muajit Tetor janë të veçantë për shumë arsye, ata vërtetë dallojnë nga personat e lindur në muajt e tjerë të Vitit.


1. Ata janë karizmatikë
Kjo është një cilësi e rrallë, por njerëzit e lindur në Tetor e kanë aftësi të lindur. Vërtet, karizmat e tyre si dhe personaliteti simpatik dhe magnetik i bën ata të jenë shumë të kërkuar dhe të tjerët gjithmonë mendojnë dy herë para se ti kundërshtojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *