Te ky kirurg plastik i heq rrudhat, fryu buzët dhe ngriti vetullat Mihrie Braha

Lajme nga Bota


Edhe këtë fundvit Mihrije Brahen do ta shohim në shumë projekte televizive festive, ku do të këndoj, flasë, etj.


Në ditët e fundit të 2020-shit, këngëtarja e famshme dhe me karrierë të gjatë, po shfaqet krejt ndryshe dhe dukshëm më e re, shkruan “Kosovarja”.

Me të drejtë po bëhet pyetja: E, çka po ndodh me Mihrijen, çka është kjo rini e bukuri e pa pritur.

Në fakt, këngëtarja nuk ka dhënë para për një gjë të tillë, nuk ka hyrë në brisk, thjeshtë e ka gjetur një kirurg elektronik që quhet “Face App” dhe që tashmë po i zbukuron e ripërtërinë shumë femra nëpër botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *