Të gjithë i quajnë rívale, por ky veprim i Alketës për Borën tregon shumë (FOTO)

Lajme nga Bota


Bora Zemani dhe Alketa Vejsiu dréjtojnë nga një spéktakél dashurie në dy televizione, që janë gjithmonë kokë më kokë me njëri-tjetrin.


Secili prej tyre ka arrítur suksésin e vet, mirëpo shpéshhérë nuk kanë mùnguar kùnjat në dístancë për emísionet përkàtëse.

Moderatoret përmendin vazhdímisht faktin se janë orígjínalë në dallím nga të tjerët dhe kjo ka bërë që në sytë e fansave Alketa dhe Bora të duken si rívale të njëra-tjetrës.

Përvéç kësaj para disa kohësh u pérhàpën me shpejtësi thàshéthémet se Vejsiu kishte kòpjuar Zemanin për línjën e veshjeve sportive.

Madje e ftùar në pùntatën e parë të emisionin “Binjakët”, Bora u pyet në lídhje me këtë gjë dhe ajo u përgjigj me shumë díplomàci:

“Gojët e líga thonë që mùnd të jetë dikush por unë vetë nuk di gjë, kështu që nuk po e them!”.

Dhe ménjéherë nisën komentet nga ndjékësit e tyre se Bora e kishte fjalën për Alketën e në këtë formë u shtùan akoma më shumë dyshímet për një rívalítet mes dy moderatorëve.

Mirëpo një koment që Vejsiu ka lénë në postímin e fundit të Zemanit sapo në vértétoi të kundértén.

Bora ka publíkuar në Instagram një foto me veshje të línjës së saj dhe Alketa i koméntuar me disa figura ylli.

Sigurisht që ky koment ka térhéqur vémendjen e të gjithéve dhe ka pasur nga ata që janë habítur se si të dyja hédhin kùnja nëpër emisione, ndërsa në rrjete sociale béjnë të kundértën.

Epo ndoshta ua do puna që të komentojnë për kundérshtàrët, por me njëra-tjetrën nuk kanë asgjé personale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *