Të gjitha duan ta kenë ngjyrën e flokëve si të Fjolla Svirces

Lajme nga Bota


Mes bashkëshorteve të këngëtarëve që janë bërë të popullarizuara, hynë bindshëm edhe Fjolla, gruaja e Alba n Mehm etit.


Lista e grave të këngëtarëve që po përfliten është e gjatë dhe në të nuk mungon bukuroshja Fjolla Svirca-Mehmeti, nënë e dy djemve.

Fjolla nuk duket të ketë ndonjë tentim të jashtëzakonshëm për të rënë në sy, por kohë pas kohe gazetarët e vënë në fokus, shkruan “Ko so va rj a”.

Ajo që e bënë të veçantë gruan e këngëtarit të muzikës popullore janë flokët dhe ngjyra e veçantë që bartë, e që ia lakmojnë shumë femra.

Ngjyrë natyrale, të shëndetshme dhe të bukura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *