Të Dy Janë Mj Aft Të Njohur Për Publikun : Bëhet Fjalë Para 30 Vitesh, E Gjeni Dot Se Cilët Janë P Ersonazhet Në Fjalë..

Lajme nga Bota


Një foto e kë ngëtarit dhe pr ezantuesit të njohur Ardit Gjebrea në rininë e tij di t’ju h abisë.

Ai shf aqet në krahë të b ashkëshortes së tij Anilës, i qeshur, me më shumë flokë dhe me disa kilogramë më tepër.

Për të gjithë adh uruesit, ku riozitetin e ka shuar kë ngëtarja Ronela Hajati, e cila ka p ublikuar foton e të atit Mirash Hajati, gazetar dhe ish-dr ejtor i R T SH-së b ashkë me Arditin e ba shkëshorten e tij.

Këtë k ujtim ajo e ka ndarë në In stagram dhe me sa duket fotoja është shkr epur në vitet ‘80-të

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *