Tani është një nga këngëtarët më të njohur shqiptar, e gjeni dot se kush është?

Lajme nga Bota


Dhjetë janar 1990! Këngëtari i njohur, Dren Abazi na ka çuar plot 31 vite mbrapa. Ai ka postuar një foto ku shihet një çamarok duke buzëqeshur dhe ky djalosh simpatik është vetë Dreni.

Nëse nuk do e dinim nga “story” i kujt e shkëputëm këtë foto e sigurt që nuk do e gjenim dot se kush ishte.

Si atëhere dhe tani duhet ta themi që Dreni vazhdon të jetë një ndër djemtë më simpatikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *