Ta prek zemrën kjo histori/ Vajza 6 vjeçe jep shpirt nga sëmundja e ligë 5 ditë pasi lindi motra e saj, mbani lotët kur të lexoni amanetin e saj

Lajme nga Bota


Ta prek zemrën kjo histori/ Vajza 6 vjeçe jep shpirt nga sëmundja e ligë 5 ditë pasi lindi motra e saj, mbani lotët kur të lexoni amanetin e


Një familje që banonte në Malton, North Yorkshire në Angli u përball me një tr ond itje të t mer rshme vetëm pesë ditë pas lindjes së foshnjës së tyre të dëshiruar.

Darcy, e cila ishte vetëm 6 vjeçe mezi priste të takonte motrën e saj të vogël. Plot me gëzim, ajo mori pjesë në lindjen e Beatrice të vogël dhe thoshte se e donte më shumë se çdo gjë motrën e saj të vogël.

Vetëm dy ditë më vonë pasi lindi motra e saj, Darcy nisi të mos ndihej mirë. Pas vizitës që bënë te mjekët, lajmet që morën nuk ishin aspak të mira. Ajo kishte një sëmundje të ligë.

Vajza 6 vjeçe, kishte një sëmundje të rrallë të quajtur “kombinim VACTERL / VATER”. Gjatë gjithë kohës në spital ajo qëndroi me motrën e saj të vogël prapë. Por pesë ditë, pasi lindi motra e saj ajo dha shpirt. Mjekët nuk mundën të bënin asgjë për ta shpëtuar.

Nëna, Emily Nixon ishte e etur për të zgjeruar familjen e saj të vogël, ajo humbi fëmijën e saj të parë. Para se të jepte shpirt vajza 6 vjeçe, pa në sy nënën e saj dhe tha këto fjalë:

Kujdesu për motrën time.”
Me lot në sy nëna tregon:
Ajo më pa thellë në sy para se ikte. Ajo nuk donte të largohej pa më parë mua.”
Edhe pse dhimb ja e këtyre prindërve, ata mundohen të jenë pozitiv sepse kanë një vajzë të vogël për të rritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *