Ta prek zemrën dhe shpirtin! Ia shkatërroi shtëpinë tërmeti, qeni s’lëviz nga vendi rri mes tullave: Ruan shtëpinë që kishte dikur

Lajme nga Bota


Tërmeti në Kroaci shk aktoi një tr agjedi, pasi la pas 5 të vrarë dhe mbi 20 të p la gosur. Shtëpitë u shka të rruan, duke lënë vetëm grumbuj tullash. Jeta e tyre e mëparshme tashmë ka ndryshuar.

Tërmet shkatërrues në Kroaci, ka të vdekur dhe të plagosur, gjysma e Petrinjës e rrënuar – Insajderi

Shumë nga familjet kroate e kaluan natën në natyrë dhe pa një çati mbi kokë. Në televizion kroat filmoi një skenë të trishtueshme në një fshat.

Në mesin e njerëzve që kaluan natën jashtë, ishte edhe një qen që qëndronte i shtrirë mbi një grumbull tullash.

Gjatë transmetimit ata thanë se ai po ruante shtëpinë e tij të dikurshme. Pronari i qenit është Tomislav Suknaić, një fermer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *