SYTË E DJALIT TË AFËRDITA DEMAKUT ÇMENDIN VAJZAT E REJA

Lajme nga Bota


Afërdita Demaku është këngëtarja e njohur e muzikës popullore, që e ka transformuar dukshëm pamjen e jashtme.

Afërdita nuk e pranon fare pleqërinë, andaj po i rri gati vetes.
Ndërkohë, edhe femijët e këngëtares janë në botën e muzikës dhe po përpiqen ta kapin suksesin.

Ky është Pimi, djali i vetëm i këngëtares, i cili gjjthashtu ka nisur të merret me muzikë dhe pretendon karrierë në këtë fushë.

Ai është i pashëm, e sytë e tij janë pikë e dobët për vajzat e reja.
Kush do ta ketë fat Pimin, e vjehërr Afërditën?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *