S’pyet për masa as Qeverinë, Afrim Muqiqi nis sezonin e dasmave, e “kall” atmosferën në këtë aheng

Lajme nga Bota


S’pyet për masa as Qeverinë, Afrim Muqiqi nis sezonin e dasmave, e “kall” atmosferën në këtë aheng


S’pyet qeverinë- Afrim Muqiqi e mban premtimin, fillon dasmat

Këngëtari Afrim Muqiqi ditë më parë paralajmëroi se së shpejti do të filloi t’i mbajë dasmat e ahengjet familjare, edhe pse masat anti-Covid e ndalojnë një gjë të tillë.

Në një video të publikuar nga Insjaderi shihet se Muqiqi e ka mabjtur fjalën dhe fare nuk po i interesojnë masat e vendosura nga shteti.

Në video shihet se ai po e ndez “kallë” atmosferën me këngët e tij në një dasmë.

Më poshtë keni pamjet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *