Sot Është Një Nga Prezantueset Më Të Njohura/ E Gjeni Dot Se Për Cilën Bëhet Fjalë…!!

Lajme nga Bota


Moderatorja Bieta Sulo na ka ri sjelle ne ve mendje se si ka qene perpara 10 vitesh. Te gjithe jane no stalgjik per vitet qe ik in dhe nuk kthehen me.

Ne fotot e publikuara moderatorja shfa qet me nje foto krah pa rtnerit te saj Alban Dudushit dhe ne tjetren prane motres.

Bieta duket me po te njetin shi kim te embel si sot, pak me e mbu shur dhe me e re. Ndryshimet jane pothuajse te pakta pasi floket dhe ti paret jane njesoj me pamjen ak tuale.

Vetem vetulla e moderatores ben pe rjashtim pasi eshte me e ho lle.Edhe ne ato kohe, Bieta ka qene nje ndj ekese e rregullt e trendeve te modes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *