Sot Është Një Ndër Politikanet Më Të Njohura Në Kosovë Dhe Shqipëri, E Gjeni Dot Se Cila Është

Lajme nga Bota

Sot Është Një Ndër Politikanet Më Të Njohura Në Kosovë Dhe Shqipëri, E Gjeni Dot Se Cila Është

Ajo tashmë është shumë e njohur për të gjithë.


Një foto e vjetër e u.d. të presidentit të qarkullon nëpër rrjetesociale.

Një fotografi e Vjosa Osmanit në veshje kombëtare sa ishte në moshë të re ka marrë vëmendjen në Fa cebook.

Osmani është kryetare e Kuvendit dhe për momentin po e ushtron detyrën e presidentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *