Sot është ndër këngëtaret më të njohura dhe më të bukura shqiptare, e gjeni dot se cila është kjo vogëlushe?

Lajme nga Bota


Këngëtarja e njohur kosovare, Leonora Jakupi është kthyer pas në kohë me disa foto nga fëmijëria e saj. “N ostalgji. A ju kujtohet shtrumfeta. Edhe kjo frizura mos met hy flokt në sy. Klasa e parë, u rritën pak flokët”, ka shkruar Leonora krah po stimeve të fundit në ll ogarinë e saj ku duket se i janë ngj allur shumë kujtime të v eçanta.


Ajo çfarë bie tjetër në sy është ëmbëlsia e Jakupit, e cila edhe sot vazhdon të mbetet një nga femrat më të bukura të ‘sh owbiz-it’ shqiptar.

Kujtojmë se Leonora ka nd arë herë pas here mo mente të ndryshme edhe nga ado leshenca, duke kujtuar albumin e saj të parë mu zikor dhe duke ngjallur mjaft n ostalgji tek ndj ekësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *