Sinan Vllasaliut i bëhet gruaja si 20 vjeçare

Lajme nga Bota


Këngëtari Sinan Vllasaliu është ylli i muzikës në vend, që listen me këngë hite e ka të gjatë e të pasur, shkruan “Kosovarja”.

Vllasaliu, edhe në këtë periudhë ka sjell disa projekte mjaftë të bujshme, që publiku i pëlqej me të parën.

Këngëtari vite më parë nuk e ka ekspouar edhe aq gruan, por tani Teuta shihet kudo.

Bashkëshortja e këngëtarit, ani pse i ka bërë disa vjet e është bërë gjyshe, po duket shumë bukur, e dashuruar dhe si të ishte 20 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *